Νέες προσθήκες στην πλατφόρμα Monitoring

Με την προσθήκη δύο επιπλέον λειτουργιών, εμπλουτίστηκε η πλατφόρμα Monitoring της Innews, η οποία πλέον δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν από τέσσερις διαφορετικούς τρόπους προβολής των δημοσιεύσεών τους.
(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)

Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε δύο καινούργια κουμπιά στο πάνω δεξί μέρος του μενού:Small / Extra View και List / Split View.

Το πρώτο κουμπί μας επιτρέπει να βλέπουμε τα δημοσιεύματα είτε σε μορφή απλής λίστας (Small View) είτε με ένα μικρό τμήμα κειμένου από το δημοσίευμά μας (Extra View).

Το δεύτερο κουμπί χωρίζει την οθόνη του χρήστη στα δύο (Split View), δίνοντάς του τη δυνατότητα να βλέπει στα αριστερά τη λίστα των δημοσιευμάτων και στα δεξιά το δημοσίευμα ή το απόσπασμα, που επιλέγει, χωρίς να χρειαστεί να φεύγει από την πλατφόρμα και να οδηγείται σε νέο παράθυρο.

Στο κάτω μέρος, υπάρχει το κουμπί ‘Open’, που οδηγεί σε ξεχωριστό παράθυρο με το δημοσίευμα. Στα digital (web και social media) ανοίγει το link στον browser σας.

Τέλος, ειδικά για τα ραδιοτηλεοπτικά αποσπάσματα, ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει μπροστά το βίντεο, απλώς κάνοντας κλικ πάνω στο αντίστοιχο σημείο του αποδελτιωμένου κειμένου, που βρίσκεται κάτω από το βίντεο ή το ραδιοφωνικό απόσπασμα.

Feel free to share:

en_USEN

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing your browsing, we assume that you have no problem with that. EU explains it better here.

Skip to content