Inima

Αποδελτίωση ΜΜΕ

Η Inima είναι η βασική συνδρομητική πλατφόρμα αποδελτίωσης της InNews, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν όλη τη δημοσιότητα, για την οποία έχουν επιλέξει να ενημερώνονται. 

Ανά πάσα στιγμή, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφορία, που τους ενδιαφέρει, από εφημερίδες, περιοδικά, τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, sites, blogs, forums και έλληνες χρήστες των social media.

Οι συνδρομητές μπορούν να συνδεθούν στην Inima από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής (υπάρχει διαθέσιμο app για iOS και Android), για συνεχή ενημέρωση αλλά και αναζήτηση στο αρχείο.

Προσωποποιημένη Ενημέρωση...

Σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον συνδρομητή, η InΝews αναλύει σε βάθος τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες για ενημέρωση και δημιουργεί την πληρέστερη και πιο εμπεριστατωμένη θεματολογία ειδήσεων, ειδικά για την κάλυψή του. Παράλληλα κατηγοριοποιεί και αρχειοθετεί ηλεκτρονικά τη θεματολογία, έτσι ώστε ο συνδρομητής να έχει στα χέρια του ένα πραγματικά εύχρηστο εργαλείο για κάθε ζητούμενη πληροφορία. Η θεματολογία αφορά σε:

...αδιάκοπα και με ταχύτητα

Καθημερινά αποδελτιώνονται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, και παρέχονται όλες οι ζητούμενες πληροφορίες. Η βάση δεδομένων ενημερώνεται και το Σαββατοκύριακο έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ενημέρωση χωρίς διακοπές.

… υπεύθυνα και με πληρότητα

Το έμπειρο μάτι των συνεργατών-δημοσιογράφων εκπαιδεύεται διαρκώς ώστε να βλέπει και πίσω από την είδηση, αυτό που περισσότερο ενδιαφέρει τον κάθε πελάτη της εταιρίας.

… εύκολα και με απόλυτη οργάνωση

Η πρόσβαση στα αρχεία της βάσης δεδομένων της εταιρίας είναι πάντα ανοιχτή για τους συνδρομητές της InΝews. Έτσι μία ημερομηνία αρκεί για να βρίσκει ανά πάσα στιγμή ο συνδρομητής ακόμα και παλαιότερα αρχεία που αναζητά.

… διορατικά

Τα στοιχεία που συλλέγονται προσφέρουν στους συνδρομητές μας όχι απλά μία έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και μία ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και του κλάδου στον οποίο κινείται. Έτσι γίνονται πολύτιμο εργαλείο για τη διαμόρφωση της εμπορικής πολιτικής της.

Θέλετε να δείτε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα;

elEL

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing your browsing, we assume that you have no problem with that. EU explains it better here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο