Η εταιρεία

Ιστορία

H InNews ιδρύθηκε το 2000 εξαγοράζοντας την τεχνολογία και το πελατολόγιο των δύο πρώτων χρονικά εταιριών ηλεκτρονικής αποδελτίωσης στην Ελλάδα, NCnet (1996) και Rsnet (1997). Αξιοποιώντας την γνώση και εμπειρία των προπατόρων της στο χώρο της κλασικής αποδελτίωσης, η InNews είναι σήμερα η πρώτη σε απόλυτα μεγέθη εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα. Η ευθύνη, οι ουσιαστικές και διεξοδικές υπηρεσίες και η ενθουσιώδης αποδοχή τους από το κοινό είναι ήδη τρίτης γενιάς και η InNews παρέχει τις πλέον καινοτόμες, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Με εγκαταστάσεις στα Βριλήσσια, ένα από τα πλέον σύγχρονα Data Center στην Ελλάδα και εξαιρετικά έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, αναπτύσσει τις υποδομές της, προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας που ευνοεί την ποιότητα και εκπαιδεύει τους ανθρώπους της, έτσι ώστε οι πελάτες της να απολαμβάνουν άρτιες υπηρεσίες και άριστο προϊόν.

Αντικείμενο

Η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Παρακολούθησης & Διαχείρισης Πληροφοριών InNews είναι σήμερα το κορυφαίο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) Παρακολούθησης & Διαχείρισης Πληροφοριών Δημοσιότητας. Απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών που ασχολούνται με το οικονομικό, πολιτικό, εμπορικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Η συνολική πελατειακή βάση της αποτελείται από 1.100 εταιρικούς πελάτες-επιχειρήσεις μικρού μεγέθους έως μεγάλους οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Οι παρεχόμενες πληροφορίες της βασίζονται σε μια πλήρως επεκτάσιμη βάση δεδομένων, η οποία επιτρέπει την συλλογή και παροχή δημοσιευμάτων από όλα τα διαθέσιμα έντυπα Μέσα Ενημέρωσης που κυκλοφορούν στην Ελληνική Επικράτεια τα οποία σκανάρονται και ψηφιοποιούνται. Επίσης, οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν επεκταθεί στους τομείς αποδελτίωσης διαδικτυακών τόπων, όπου επί 24 ώρου βάσεως αναζητούνται και συλλέγονται ειδήσεις και νέα του άμεσου ενδιαφέροντος των πελατών της, και ακόμη πραγματοποιείται τηλεοπτική και ραδιοφωνική αποδελτίωση. Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει τις κατάλληλες εφαρμογές οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαθέτοντας υπερσύγχρονη δομή, εξειδικευμένη & έμπειρη τεχνική ομάδα καθώς και τα πλέον εξελιγμένα προγράμματα παρακολούθησης και ανάλυσης πληροφοριών, έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας ως προς την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Υπολογιστικά συστήματα

Η Innews ξεκίνησε την ενασχόληση της με τις ψηφιοποιήσεις με την ανάπτυξη λογισμικού για ψηφιακές βιβλιοθήκες.
Η ανάγκη αυτή προέκυψε για λόγους ιδίας χρήσης και αξιοποίησης, καθώς η εταιρεία διατηρεί ψηφιακό αρχείο δημοσιευμάτων από το 2000 έως και σήμερα.

Καθημερινά σκανάρει όλες τις έντυπες πανελλαδικές εκδόσεις (περίπου 10.000 σελίδες την ημέρα) και διατηρεί ψηφιακά όλο τον Ελληνικό Τύπο τα 5 τελευταία χρόνια. Παράλληλα από 1-1-2010 διατηρεί ψηφιακά όλο το αρχείο της Ελληνικής Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου, που καταγράφεται επί 24ωρου βάσεως 7 ημέρες την εβδομάδα.

Συνολικά, οι υποδομές της Innews αποτελούν σήμερα ένα από τα πλέον σύγχρονα Data Center στην Ελλάδα, με όγκο δεδομένων που ξεπερνούν το petabyte.

elEL

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing your browsing, we assume that you have no problem with that. EU explains it better here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο