inSocial Reports: Νέα υπηρεσία social media

Η Innews εγκαινιάζει την inSocial Reports, μια νέα social media reporting υπηρεσία, για παρακολούθηση δημοσιότητας από Facebook, Instagram, YouTube και Twitter.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά αποκλειστικά την αποστολή έτοιμων και ολοκληρωμένων reports στο email του συνδρομητή και δεν απαιτείται η γνώση και χρήση νέας πλατφόρμας.

Παρέχουμε reports για το brand σας, τον κλάδο, τον ανταγωνισμό καθώς και στοχευμένη παρακολούθηση συγκεκριμένων social media accounts, π.χ. influencers/celebrities ή owned media.

Εσείς απλώς επιλέγετε το είδος του report, τη συχνότητα (καθημερινό, μηνιαίο κτλ) και εάν επιθυμείτε επεξεργασία και ανάλυση (αίσθημα, διαγραφή θορύβου, ανάλυση θεματολογίας).

Η inSocial Reports έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει κάθε είδους ανάγκη, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο, και παρέχει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε συνδρομητή.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Απλό report: αποστολή δημοσιευμάτων σε excel με πηγή, ημέρα/ώρα, αίσθημα (auto/manual) και εκτίμηση reach.

Γραφήματα: συμπληρωματικά, ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει τα αντίστοιχα γραφήματα με όγκο & διακύμανση αναφορών, πηγές, impressions, wordcloud, αίσθημα (auto/manual), top referrers/influencers.

Επεξεργασία: ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τα αποτελέσματα που λαμβάνει να έχουν ελεγχθεί από εμάς για να σβηστούν αναφορές, που δεν τον αφορούν (θόρυβος), και να γίνει διόρθωση αισθήματος.

Ανάλυση: προσφέρουμε ανάλυση ειδησεογραφίας / θεματολογίας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

ΠΗΓΕΣ

  • Facebook business pages
  • Instagram business pages & hashtags
  • Youtube: τίτλο, περιγραφή & tags
  • Twitter public accounts

Feel free to share:

elEL

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing your browsing, we assume that you have no problem with that. EU explains it better here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο