Covid19: Ενημερωτικό μήνυμα

Λόγω των έκτακτων συνθηκών των τελευταίων ημερών, η Innews ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι όλες οι υπηρεσίες της λειτουργούν αδιάλειπτα και απρόσκοπτα όπως πάντα, καθώς τα συστήματα και οι ειδικά διαμορφωμένες πλατφόρμες της υποστηρίζουν πλήρως τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας / τηλε-εργασίας.

Οι πρόσφατες εξελίξεις και ο περιορισμός των μετακινήσεων δεν επηρεάζουν τις υπηρεσίες της Innews, καθώς οι εργαζόμενοίτης δουλεύουν και εξυπηρετούν τους συνδρομητές από το σπίτι / εξ αποστάσεως.

Εκτός από τους συνήθεις τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνοemail και φόρμα επικοινωνίας), η Innews στο εξής θα παρέχει υποστήριξη και μέσω Facebook messenger από την σελίδα της: https://www.facebook.com/innewsgr

Η ομάδα της Innews ευχαριστεί τους συνεργάτες της για την πολυετή εμπιστοσύνη τους και δεσμεύεται ότι πάντα θα φροντίζει να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Feel free to share:

elEL

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing your browsing, we assume that you have no problem with that. EU explains it better here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο