Η πλατφόρμα Monitor εντάσσεται στις υπηρεσίες της Innews

Για μία ακόμη φορά η INNEWS 1911 πάει ένα βήμα πιο μπροστά, πιστή στην στρατηγική της, όλα αυτά τα χρόνια, να αναβαθμίζει και να εμπλουτίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της.

Η εταιρεία που αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρία αποδελτίωσης στην Ελλάδα με πιστοποίηση των συστημάτων της κατά ISO, εντάσσει πλέον στις υφιστάμενες πλατφόρμες της το Monitor, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Νetsteps.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί η πληρέστερη υπηρεσία digital αποδελτίωσης, εκμεταλλευόμενη τα μοναδικά πλεονεκτήματα των δύο πλατφορμών, παρέχοντας, όπως πάντα, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, βάσει των πιο προηγμένων τεχνολογιών, με στόχο την κάλυψη των αναγκών αποδελτίωσης, ανάλυσης και reporting των συνεργατών μας.

Με τις νέες υπηρεσίες και λειτουργίες, που θα ενσωματωθούν, το νέο Monitor θα καλύπτει με τον αρτιότερο και αμεσότερο τρόπο, όλες τις ανάγκες αποδελτίωσης, ανάλυσης και reporting των συνδρομητών του.

Feel free to share:

elEL

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing your browsing, we assume that you have no problem with that. EU explains it better here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο